Bellen naar nieuwe leden

Zo aan het eind van het jaar kan het nooit kwaad om de mensen die dat jaar bij GroenLinks Overbetuwe zijn binnen gekomen, maar die je nog niet of nauwelijks hebt leren kennen, eens op te bellen.

Ondanks de drempel die dat even kost, merk ik altijd weer dat het veel energie geeft om dat te doen. Wat een leuke mensen zitten er bij GroenLinks! Vanavond waren het allemaal mensen die gedreven zijn, tijd maken voor het gesprek en die toezeggen zeker te komen op de bijeenkomst die we 21 januari voor hen plannen. In een half uur tijd kreeg ik achtereenvolgens te maken met een ex-GL Voorzitter, een natuurmens, een oude anarchist en een jonge hyver.

Contact leggen met en tussen mensen brengt beweging, leidt tot energie. Uitwisseling van ideeën geeft nieuwe ideeën. Het komende jaar zal voor ons in het teken staan van mensen in beweging brengen, letterlijk en figuurlijk. Mocht je behoefte hebben om mee te bewegen, laat het ons weten. Dat kan van achter je laptop: info@groenlinksoverbetuwe.nl. Mocht je actiever willen zijn, kom dan gerust langs op de Harriet Freezerlaan. Als we thuis zijn doen we vast open, maken we tijd en heb je een prettig gesprek.

Eén reactie to “Bellen naar nieuwe leden”

  1. Paul Vermast - GroenLinks » Blog Archive » Valentijn op z’n GroenLinks Says:

    […] Ook Michel, de oprichter van Planeet, mag natuurlijk niet vergeten worden als we het over de grote GroenLinks (web)liefde dag hebben. Wat zijn we toch eigenlijk leuke mensen, wij GroenLinkers! […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: