Thank God It’s Friday

De (werk) week voorbij. Naar huis. Twee van mijn drie dochters, Lena en Senne, zijn aan het logeren bij familie. Birte, de jongste, van één is thuis. Op vrijdag sluit ik de week af in sportcentrum “De Studio”. Na anderhalf uur sporten ben ik alle luie energie van deze week kwijt en klaar voor het week-end. Het is misschien wel het gezelligste sportcentrum van de omgeving.

De studio is gebouwd in Elst-zuid vlak bij de bredeschool de Kerstentuin. Ze delen de parkeerplaats en dat past perfect omdat ze die op andere tijden in gebruik hebben. Dat bespaart weer ruimte.

Ben inmiddels weer terug, mijn hoofd is leeg. Popstars op de tv. Wijn in mijn glas. Vandaag zou ik kunnen schrijven over Joe de Plumber, die géén plumber bleek te zijn. Of over de Britse kerkvader, die het Darwinisme eindelijk de plek gaf die het verdiend. Geruchten die de koers van ING op de beurs onderuit haalde. Onderwerpen genoeg, inspiratie aan het eind van de week wat minder.

Deze week, herfstvakantie, was politiek rustig, volgende week gaan we dat weer compenseren. Met een debat over de toekomstvisie+ een visie op Overbetuwe in 2020. Fractie overleg met een bezoek van de ondernemersvereniging Elst, over ontwikkelingen in Elst Centrum, en een voorlichtingsavond t.a.v de begroting. Die moet ik er dit weekend maar eens bijpakken.

Thank God It’s Friday.

2 Reacties to “Thank God It’s Friday”

  1. Mikki Mauleon Says:

    Hi there! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing many months of hard work due to no back up. Do you have any solutions to stop hackers?

  2. acdc tour 2012 Says:

    I stumbled upon fantastic website. Thank you for this wonderful article.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: