Over Mickel Langeveld

Mickel Langeveld is lid van de gemeenteraad Overbetuwe voor GroenLinks. Als raadslid wil ik in de komende jaren verslag doen van mijn werkzaamheden in de gemeenteraad van de gemeente Overbetuwe, waar ik sinds 2006 deel van uit maak.

Actief worden in de plaatselijke politiek is de manier om een groot deel van je gemeente goed te leren kennen, opinies te ontwikkelen en interessante, bevlogen mensen tegen te komen. Van je eigen partij, van andere politieke partijen, maar al die anderen die een gemeenschap een warm hart toedragen. De voetbalclub, een dorpsraad, de gemeentewerf of de voedselbank, overal vind je mensen die vanuit hun achtergrond een bijdrage proberen te leveren aan het geheel.

Bekijk ook mij profiel op linkedIn: www.mickellangeveld.nl

Mickel Langeveld

3 Reacties to “Over Mickel Langeveld”

 1. Dick Zwart Says:

  Hallo Mickel

  Leuk en interessant, die wetenswaardigheden over de gevolgen van de stijging van de zeespiegel voor Nederland, als we niet beschermd zouden zijn.

  Weet je, dat als je het 5e kaartje aanklikt, niet dat kaartje maar het 6e vergroot wordt weergegeven? Vast een verkeerde link.

  Groeten,
  Dick

 2. Krakers uit Zetten! « Kieswijzer-Overbetuwe Says:

  […] Herveld en een 16-jarige jongen uit Hemmen. Lees hier verder: Knokken voor wat Kwetsbaar is (weblog Mickel Langeveld) Share and […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: